Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εκλέχθηκε η Κ. Τσερκέζη επικεφαλής στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Με κύριο θέμα συζήτησης την κατάθεση υποψηφιοτήτων και ανάδειξη του επικεφαλής του συνδυασμού «Νότιο Πήλιο - Δήμος Ανατροπής και κοινωνικής αλληλεγγύης» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 6 Μαρτίου στην Αργαλαστή γενική συνέλευση των μελών κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε ομόφωνα η Κατερίνα Τσερκέζη. Να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα της κ. Τσερκέζη ήταν η μοναδική.



Σε δήλωσή της η κ. Τσερκέζη επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η πρωτοβουλία μας να θέσουμε υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον νέο συνδυασμό «Νότιο Πήλιο - Δήμος ανατροπής και κοινωνικής αλληλεγγύης» εκφράζει τη θέληση πολλών κατοίκων της περιοχής μας να απαλλαγούμε από τις επιζήμιες και αποτυχημένες πολιτικές των έως τώρα αυτοδιοικητικών αρχόντων και να διαχειριστούμε οι ίδιοι τον τόπο μας, έξω από χρεοκοπημένα και αναποτελεσματικά σχήματα. Θέλουμε να έχουμε φωνή μέσα από τα Τοπικά και Δημοτικά Συμβούλια, μέσα από επιτροπές, μέσα από ουσιώδεις λαϊκές συνελεύσεις και όχι μέσα από προαποφασισμένες διαδικασίες, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Οραματιζόμαστε, λοιπόν, καλύτερες μέρες για τον τόπο και τους πολίτες του, που τους θέλουμε ενεργούς προκειμένου να προχωρήσουμε μαζί σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με εφόδια, σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, τη συλλογικότητα και το ήθος. Αυτές οι εκλογές είναι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πολιτικές και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για την ανατροπή, την ανυπακοή και την αντίδραση σε όλα αυτά που γίνονται γι’ αυτούς χωρίς αυτούς, σε όλα αυτά που τους αφαιρούν την αξιοπρέπεια, ισοπεδώνουν την καθημερινότητά τους, ξεπουλάν τη ζωή και τον τόπο τους και μηδενίζουν τον πολιτισμό και την ιστορία τους. Ή εμείς ή αυτοί, λοιπόν. Σ’ αυτή την κρίση άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούσαν τον ορισμό θεματικών επιτροπών πλαισιωμένων από μέλη της Κίνησης, όπως: επιτροπή τύπου και επικοινωνίας, επιτροπή συλλογής εγγραφών νέων μελών, οικονομικών εισφορών, εκδηλώσεων, παρακολούθησης θεμάτων Δημοτικού Συμβουλίου κ.ά. Επίσης, καθορίστηκαν οι συναντήσεις της συντονιστικής γραμματείας για προγραμματισμό των επισκέψεων στις κοινότητες του Δήμου και ανατέθηκε η δημιουργία blog του συνδυασμού που θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.



Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου