Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Στον Αϊ Γιώργη Νηλείας και στην Αργαλαστή


…Αλλά και στον Λαύκο, τη Μηλίνα, το Χόρτο και το Τρίκερι βρεθήκαμε υποψήφιοι του συνδυασμού «Νότιο Πήλιο-Δήμος Ανατροπής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», τις προηγούμενες μέρες (από Πέμπτη 20 έως Τρίτη 25 Μαρτίου).

Στον Αϊ Γιώργη συναντήσαμε κατοίκους του χωριού, ακούσαμε τα παράπονά τους για την έως τώρα αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων για τα προβλήματα που τους απασχολούν και εκθέσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας.

Το Σάββατο περιοδεύσαμε στην Αργαλαστή, στην λαϊκή αγορά, στα μαγαζιά και στην φιλόξενη πλατεία της φροντίζοντας να γνωριστούμε με τους ανθρώπους της περιοχής και να ανταλλάξουμε απόψεις. Τα μεσημεριανά τσίπουρα, βέβαια, στην πλατεία, απαραίτητα για να κλείσει η επίσκεψη.

Η Κυριακή, η Δευτέρα και η Τρίτη πέρασαν με βόλτες στο Χόρτο, το  Λαύκο και την Μηλίνα, καφέ στο Τρίκερι τη Δευτέρα (ημέρα λαϊκής για το νησιώτικης θέσης και νοοτροπίας γραφικό χωριό) και συζητήσεις, γνωριμίες, χειραψίες, χαμόγελα και ευχές.
Προτροπή μας, όλοι μαζί, να ενωθούμε για να διορθώσουμε ό,τι άσχημο υπάρχει στον τόπο και να κάνουμε καλύτερο ό,τι καλό.


    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου